Η OTS συμμετέχει στη διήμερη έκθεση εργασίας, “INTERNISA Job Fair”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαρτίου, στον χώρο του DT&S – Cisco στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος του “INTERNISA Job Fair” είναι να αναδείξει ευκαιρίες απασχόλησης, να προωθήσει ψηφιακά καταρτισμένα άτομα στην αγορά εργασίας, να λειτουργήσει ως σημείο επαφής και γνωριμίας μεταξύ επιχειρήσεων και υποψηφίων, που διαθέτουν ψηφιακές δεξιότητες (βασικές/ενδιάμεσες/προχωρημένες), και να ενημερώσει το κοινό για  τα επαγγέλματα του τεχνολογικού κλάδου, τα επαγγέλματα του μέλλοντος και τις σύγχρονες εξειδικεύσεις.

Το διήμερο των επαγγελματικών συναντήσεων θα στελεχώσουν και εκπρόσωποι της OTS. Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί εισήγηση από την Marketing Manager της εταιρείας, Ελισάβετ Γούτμαν, την Τετάρτη, 29/03 και ώρα 15:45-16:00, με θέμα: «Οι άνθρωποι κάνουν τις Έξυπνες Πόλεις».

Την έκθεση διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και, ειδικότερα, η Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Αυτοτελή Διεύθυνση Υποστήριξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα, δείτε εδώ.