Διάκριση, στα Best City Awards 2023, για τη Γενική Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της ΠΑΜΘ και την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ, για τα πληροφοριακά συστήματα Open1|Booking και Open1|Members, αντίστοιχα, της ΟΤS.

Για ακόμα μία χρονιά η εταιρεία Boussias Events διοργάνωσε, υπό την υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τα «Best City Awards».

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, επιβραβεύοντας τις καλές πρακτικές που έχουν υλοποιηθεί από Περιφέρειες, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις, προκειμένου οι πόλεις στην Ελλάδα να είναι ευφυείς, αειφόρες, και οικονομικά βιώσιμες, διατηρώντας την «κοινωνική τους συνοχή».

Μεταξύ των νικητών της φετινής χρονιάς αναδείχθηκε και η Γενική Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της ΠΑΜΘ, που εμπιστεύεται την πλατφόρμα της OTS, Open1|Booking, για τον προγραμματισμό των ραντεβού των πολιτών στις υπηρεσίες. Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Άννα Λασκαρέλη, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών ΠΕ Ροδόπης.

 

Παράλληλα, την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ εκπροσώπησε ο κύριος Γεώργιος Σισαμάκης, Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού. Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ απέσπασε βραβείο για την πλατφόρμα Open1|Members της ΟTS, την οποία εφαρμόζει για τη διαχείριση των μελών στις αθλητικές δομές του Δήμου Ηρακλείου.

Αξίζει να επισημανθεί ότι, στην εν λόγω πλατφόρμα, υπάρχουν πάνω από 60.000 εγγεγραμμένοι και, σχεδόν, 1.000.000 παρουσίες για το 2022.