Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η ομάδα της OTS διοργάνωσε σήμερα, Κυριακή 7 Απριλίου, περίπατο υγείας στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. Εργαζόμενοι της εταιρείας, μαζί με οικογενειακά και φιλικά τους πρόσωπα, ήρθανε σε επαφή τη φύση και απήλαυσαν το καθαρό αέρα στο βουνό, ακολουθώντας ένα προδιαγεγραμμένο μονοπάτι. Παράλληλα, κατά τη στάση τους στο καταφύγιο του Χορτιάτη, ενημερώθηκαν για τις βασικές αρχές πρώτων βοηθειών από έμπειρο εθελοντή.

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας έχει ως φετινό της θέμα: “Η υγεία μου, το δικαίωμα μου”. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επιδιώκει να τονίσει το δικαίωμα του καθενός να έχει πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, αλλά και στα βασικά αγαθά που συνθέτουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. 

Πιστεύοντας πως η ευεξία και η καλή υγεία αποτελούν προτεραιότητα για όλους, η OTS παρέχει το OTS Wellness, ένα πλήρες πρόγραμμα παροχών και δράσεων με επίκεντρο τον υγιεινό τρόπο ζωής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις στη φύση, συναντήσεις με διατροφολόγο και καθημερινή παροχή φρούτων, χυμών και λαχανικών στο γραφείο. Επιπρόσθετα, αναγνωρίζοντας τις επιπτώσεις της καθιστικής ζωής στο γραφείο, παρέχονται ειδικά προγράμματα γυμναστικής για την ενίσχυση της σωματικής άσκησης, αλλά και προγράμματα μασάζ για την καταπολέμηση χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων. Με το OTS Wellness, κάθε εργαζόμενος της OTS έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να υιοθετήσει υγιεινές συνήθειες, αλλά να τις κάνει τρόπο ζωής. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την υπέροχη κυριακάτικη πρωινή εξόρμηση! 

Μπορείτε να ενημερωθείτε περισσότερο για την ζωή στην OTS στη σελίδα μας στο instagram @ots.life