Αυτήν την εβδομάδα τα γραφεία της OTS στην Θεσσαλονίκη γιορτάζουν τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης της OTS! Είναι μία εβδομάδα αφιερωμένη σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις γύρω από το βιβλίο για τους εργαζομένους της OTS. Ξεναγήσεις στην βιβλιοθήκη, εργαστήρια, αφιερώματα στην ποίηση και σε σημαντικές βιβλιοθήκες είναι μερικές από τις δράσεις που θα κάνουν τον πρόλογο για το OTS Library.

Στο πλαίσιο της εβδομάδας των εγκαινίων της βιβλιοθήκης της OTS, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, σε μία έκθεση φωτογραφίας, η οποία πραγματοποιείται στον χώρο της βιβλιοθήκης. Το θέμα της έκθεσης είναι: Ελληνικά Τοπία.

Fact: Η βιβλιοθήκη της OTS δημιουργήθηκε από τους εργαζομένους της εταιρείας, οι οποίοι δώρισαν δικά τους βιβλία, στην λογική του «sharing is caring». Έκτοτε, η OTS Library συνεχίζει να προσθέτει νέους τίτλους στα ράφια της και σήμερα διαθέτει σχεδόν 1.000 τίτλους σε λογοτεχνία, φιλοσοφία, ψυχολογία, οικονομία, τεχνολογία, νομοθεσία, τέχνη, αλλά και παιδικά!

Πάντα φανταζόμουν τον παράδεισο σαν ένα είδος βιβλιοθήκης, Χόρχε Λουίς Μπόρχες

     OTS Library