Πραγματοποιήθηκε το 2o OTS Roadshow για το 2022 στις 3/6/22, στην Αθήνα, με κύριο αντικείμενο τη μετάβαση των φορέων στα νέα Λογιστικά Πρότυπα του Προεδρικού Διατάγματος 54 (ΠΔ54).

Παράλληλα, παρουσιάστηκε η νέα γενιά web και cloud εφαρμογών Open1 της OTS από τον Κωνσταντίνο Μπόζη, Product Development Manager της OTS.

Εισηγήσεις πραγματοποίησαν η κα Γεωργία Χαλούλου, Διευθύντρια Οικονομικών και Διοικητικών Υποθέσεων και η κα Μαρία Βασιλείου, Προϊσταμένη Τμήματος Οικονομικού Σχεδιασμού και Λογιστηρίου, από την Ε.Ε.Ε.Π, οι οποίες αναφέρθηκαν εκτενώς στη συνεργασία τους με την εταιρεία και παρέθεσαν την εμπειρία τους από την εφαρμογή του Νέου Λογιστικού Σχεδίου, χρησιμοποιώντας το λογισμικό της Οικονομικής Διαχείρισης της OTS.

Επιπροσθέτως, ο κος Ηλίας Γεράκος, Διδάκτωρ, Μέλος Ε.ΔΙ.Π. Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου, έκανε μία σύντομη αναφορά στο Δημόσιο Λογιστικό με βάση το ΠΔ54/2018.

Στην ημερίδα το “παρών” έδωσε και ο κος Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Αντιπρόεδρος της Blue Value, ο οποίος έκανε αναφορά στη Διαχείριση & αντιμετώπιση ευρημάτων κατασταλτικών ελέγχων στην πάγια περιουσία, στον ισολογισμό, στα αποθέματα & στον προϋπολογισμό.

Πραγματοποιήθηκε, επίσης, παρουσίαση για την Μηχανογραφική τήρηση της Μετάβασης σε ΠΔ54 και Ολοκλήρωση, μέσα από την εφαρμογή της Οικονομικής Διαχείρισης της OTS, από τον κύριο Αντώνη Λουρίδα, PT Financial Manager της OTS.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να θέσουν ερωτήματα προς τους εισηγητές σχετικά με τα θέματα που παρουσιάστηκαν.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο OTS Roadshow, που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, στις 24 Ιουνίου 2022. Η θεματική θα είναι η ίδια, μετά από απαίτηση πολλών ενδιαφερομένων.

Θα ακολουθήσει αναλυτική πρόσκληση με το πρόγραμμα του OTS Roadshow στη Θεσσαλονίκη.