Σας προσκαλούμε στo OTS Webinar την Πέμπτη  25/2 στις 20:00 με θέμα:

Οpen1|Booking:  η νέα πλατφόρμα της OTS για τον προγραμματισμό ραντεβού και την ελεγχόμενη προσέλευση των πολιτών σε οργανισμούς και φορείς

Το Open1|Booking υλοποιήθηκε από την OTS κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, για να διευκολύνει την εφαρμογή των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων που προέκυψαν σχετικά με την μαζική προσέλευση του κοινού σε χώρους συνάθροισης κοινού  όπως χώρους αναμονής.

H χρήση της πλατφόρμας δεν απαιτεί εκπαίδευση και είναι άμεσα διαθέσιμη.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 3060, αρ. φύλλου 89, Τέυχος Β’ 16 Ιανουαρίου 2021 για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας (σελίδα 833, άρθρο 3 ενότητα 2, παράγραφος: ια), η ελεγχόμενη προσέλευση του κοινού στις Δημόσιες Υπηρεσίες έχει πλέον θεσπιστεί με νομοθεσία, προκειμένου να προασπιστεί η υγεία των πολιτών, είτε αυτοί εξυπηρετούνται από το φορέα, είτε εργάζονται σε αυτόν.

Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι προτεραιότητα για όλους μας, χωρίς όμως να αποτελεί εμπόδιο στην συνέχιση των καθημερινών μας δραστηριοτήτων.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δηλώστε εδώ συμμετοχή : https://forms.gle/JJ3kqFTq2NUYFihZA