Το πρώτο Xmas Camp διοργάνωσε η OTS, για τα παιδιά των εργαζομένων της στα γραφεία στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του Xmas Camp ήταν να αξιοποιήσει τις ημέρες των διακοπών από τα σχολεία και να φέρει τα παιδιά των εργαζομένων σε επαφή με τον εργασιακό χώρο των γονέων τους και με την τεχνολογία, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων ρομποτικής.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ρομποτικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στους χώρους των γραφείων της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη, τα παιδιά κατασκεύασαν ρομπότ που προσομοίωναν τους τρόπους τηλεπικοινωνίας στην Αρχαία Ελλάδα, τις Ανανεώσιμες Πηγές ενέργειας καθώς και το Διάστημα. Με αυτή τη δραστηριότητα, τα παιδιά των εργαζομένων της OTS έκαναν νέους φίλους, γνώρισαν το εργασιακό περιβάλλον των γονέων τους και έμαθαν, παίζοντας!

Η OTS έχει αποκτήσει το σήμα Ισότητας SHARE, δεσμευόμενη να μεριμνά για την προώθηση της ισότητας μεταξύ των δύο φύλων στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και την ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Με βασικό άξονα την υποστήριξη του ρόλου της γονεϊκότητας όλων των εργαζομένων της OTS, η εταιρεία έχει θεσπίσει επιπλέον παροχές για τους γονείς, όπως επιπλέον άδειες μητρότητας και πατρότητας, επίδομα παιδιών, υποτροφίες για τα παιδιά εργαζομένων που διακρίνονται στις πανελλαδικές εξετάσεις και ευελιξία σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύπτει στους εργαζόμενους λόγω παιδιών.

Γιατί η OTS είναι οι άνθρωποί της!