Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, ολοκληρώθηκε η διαδικασία προσλήψεων Φεβρουαρίου για την ομάδα της OTS. Σε αυτή συμμετείχαν υποψήφιοι από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στην ομάδα μας ως Software Developer ή Customer Services Consultant.

Οι υποψήφιοι ακολούθησαν μια δομημένη διαδικασία αξιολόγησης, καθώς για αρχή είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις τεχνικές και προσωπικές τους δεξιότητες. Στην συνέχεια, στην προσωπική συνάντηση, γνώρισαν τους εκπροσώπους της εταιρείας μας και έμαθαν περισσότερα για την εταιρεία και για τις αρμοδιότητες της θέσης εργασίας. Φτάνοντας στο τελικό στάδιο του βιωματικού εργαστηρίου, οι υποψήφιοι βιώσαν μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων την κουλτούρα και τον τρόπο εργασίας της OTS.

Ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες που συμμετείχαν στη διαδικασία προσλήψεων για την όρεξη, τον ενθουσιασμό και την συνεργασία που έδειξαν, δημιουργώντας μια εξαιρετική εμπειρία για όλους.

Recruiting games_lego_ots Recruiting games_lego_ots

 

 

 

Εργασία στην OTS

Στην OTS ανοίγουμε νέες θέσεις εργασίας, 2 με 3 φορές τον χρόνο. Καθώς η ομάδα μας επεκτείνεται, αναζητούμε φρέσκες ιδέες και προσωπικότητες που θέλουν να μάθουν, να αναπτυχθούν και να συμβάλλουν στην τεχνολογική μας πορεία.

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στην OTS; Μπορείς να βρεις σχετικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα μας, στην ενότητα “Θέσεις Εργασίας’’. Επίσης, μπορείς να εγγραφτείς στο Newsletter μας, αλλά και να μας ακολουθήσεις στα κοινωνικά μας δίκτυα.

Αναρωτιέσαι πώς είναι να εργάζεσαι στην OTS;

Ακολούθησε τη σελίδα μας στο Instagram @ots.life.