Με την έλευση του Φεβρουαρίου, η OTS πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας για το 2024, μια ετήσια συνάντηση που συγκεντρώνει τους εργαζομένους και συνεργάτες της εταιρείας από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα στα σημαντικότερα σημεία της φετινής διοργάνωσης ήταν τα Loyalty Awards, μια τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, με στόχο να αναγνωρίσει την αφοσίωση και τη συνεισφορά των πρώτων ανθρώπων της OTS, που συνδιαμόρφωσαν τον σκοπό και το όραμά της εταιρείας και συνεχίζουν μετά από 20 χρόνια να το υπηρετούν με πάθος και ενθουσιασμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια των Loyalty Awards βραβεύτηκαν 24 εργαζόμενοι, που αριθμούν πάνω από 20 χρόνια υπηρεσίας στην OTS. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της OTS, κ. Σπύρο Παμπουκίδη, με τους τιμώμενους να μοιράζονται προσωπικές ιστορίες και αναμνήσεις από το ταξίδι τους στην OTS.

Μερικά από τα λεγόμενα των τιμώμενων προσώπων ήταν:

Αντώνης Λουρίδας

Αισθάνομαι τον εαυτό μου πάρα πολύ τυχερό άνθρωπο γιατί μπήκα σε μια δουλειά, έδεσα με τους ανθρώπους και έχουμε τώρα αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Γιώργος Ευσταθίου

Ήρθα για να φτιάξω τον υπολογιστή μου για να κάνω γραφιστική. Από τότε δεν μου το φτιάχνουν για να μην φύγω. (γέλια)

Νίκος Τσιρίδης

Θέλω να ευχηθώ στους νέους συναδέλφους, σε 20 χρόνια από τώρα, να βραβεύονται και να μην έχουν 230 άτομα από κάτω, αλλά 2.300, να έχουν ζήσει όσα έζησα και εγώ, να αποκτήσουν αντίστοιχες εμπειρίες και να το έχουν ευχαριστηθεί.

Κωνσταντίνος Λαφτσίδης

Εύχομαι όσοι είναι στην OTS να αποκτήσουν στην πλάτη τους περισσότερα χρόνια από ότι εμείς που βραβευόμαστε, με τις ωραίες και τις δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα με υγεία και δημιουργικότητα.

Εύη Κουδούνη

Θέλω να πω ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τη στήριξη της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια και πραγματικά είμαι πολύ περήφανη που δουλεύω εδώ.

Γιάννης Καλαϊτσόπουλος

Ευχαριστώ πολύ τον Αντώνη τον Λουρίδα, ως μέντορα, ως συνοδοιπόρο για πολλά χρόνια, αλλά και ως φίλο. Το ότι τώρα όλοι οι νέοι εργαζόμενοι έχετε ένα μέντορα από τη πρώτη στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντικό .

Τάσος Ντέμκας

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για όλες αυτές τις εμπειρίες που έχω πάρει από την OTS. Ξέρω ότι αυτό που μας κράτησε είναι η ομαδικότητα και η συνεκτικότητα.

Γιάννης Καρακεβάς

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλους εσάς τους συναδέλφους, που με βοηθήσατε, με καθοδηγήσατε, με αγαπήσατε και σταθήκατε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Είναι τιμή και προνόμιο να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα.

Παναγιώτης Παπαγεωργίου

Δεν είναι Loyalty Awards. Είναι Graditude Awards. Είναι μια ευγνωμοσύνη προς την εταιρία για όλο αυτό που μας πρόσφερε, δηλαδή να αποτελέσει μια κιβωτό που μας οδήγησε με ασφάλεια μέσα από πολύ δύσκολες χρονιές και συνθήκες.

Δημήτρης Παλαιοκώστας

Περιμένω πολλά από τους συναδέλφους που είναι κάτω από 24 χρόνια για να μας μάθουν, να μας διδάξουν και να μας οδηγήσουν στο μέλλον.

Φανή Φωτίου

Μεγάλωσα και ωρίμασα μέσα στην εταιρεία. Έζησα και ζω ευχάριστες, δύσκολες, έντονες, στενάχωρες, δημιουργικές στιγμές. Οι πρώτοι άνθρωποι που συνεργάστηκαν ήταν δίπλα μου να με διδάξουν και να με κάνουν να αισθάνομαι πάντα ασφαλής. Σας ευχαριστώ πολύ.

Βασίλης Δεληνικόλας

Στην OTS, αυτό που διαπίστωσα από τις πρώτες μου μέρες εργασίας είναι η συνεργασία και η ομαδικότητα, ανεξαρτήτου του ποιος είσαι και τι ρόλο ευθύνης έχεις στην εταιρία.

Ειρήνη Παπαλεξίου

Ευχαριστώ πολύ όλη την οικογένεια της OTS, γιατί είναι οικογένεια μετά από τόσα χρόνια, γιατί έχουμε περάσει πολλές στιγμές, πολλά γέλια, πολλές στεναχώριες, αλλά μένουν πάντα τα καλά.

Ελένη Γαζέπη

Η OTS για μένα είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Εύχομαι σε όλους υγεία και η εταιρία να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

Σταμάτης Πρασίδης

Αυτό που έμαθα στην OTS είναι η ομαδική δουλειά. Η τιμή που μου γίνεται σήμερα είναι αφιερωμένη στην ομάδα μου που δουλεύουμε τώρα και που θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα μαζί.

Βασίλης Αγγελίδης

Η OTS φροντίζει να διατηρείς στη καθημερινότητα σου νεανικό ενθουσιασμό και να την αντιμετωπίζεις πάντα με ώριμο δυναμισμό.

Ελένη Δρίτσα

Ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα χρόνια, για τις δυσκολίες που έχουμε αντιμετωπίσει και τις έχουμε ξεπεράσει. Ευγνωμοσύνη, σεβασμό και αγάπη για όλους.

Ιουλία Καρκαλή

Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω καταλάβει πως έχουν περάσει, καθώς μου φαίνονται σαν να είναι χθες.

Ροζαλία Αλεξάκη

Σε όλη αυτή τη πορεία στην OTS υπήρχαν και στεναχώριες και χαρές, αλλά η ουσία δεν άλλαζε. Η ουσία ήταν ότι σε κάθε δυσκολία έμπαινε πίσω το εγώ και πηγαίναμε πάντα σαν εμείς, σαν ομάδα.

Φώτης Σαμανδαράς

H OTS ήταν και συνεχίζει να είναι για μένα ένα ταξίδι με πολλές εναλλαγές που δεν με κάνει να βαριέμαι ποτέ.

Μαρία Τσιμπιτά

Θέλω να ευχηθώ στους νέους συναδέλφους να νιώθουν μετά από πολλά χρόνια το ίδιο πάθος για αυτό που κάνουν.

Κωνσταντίνος Ψυχογιός

Ευχαριστώ πολύ όλους για όλη αυτή την όμορφη πορεία. Αυτή η βράβευση ήταν πολύ συγκινητική και την αφιερώνω σε όλη την ομάδα και τους συνεργάτες μου.

Νίκος Τζόκας

Θα έλεγα ότι δεν είναι προνόμιο να εργάζεσαι στην OTS, αλλά ευθύνη. Η OTS έχει ένα εξαιρετικό όνομα τόσο στη κοινωνία, όσο και στο χώρο των επιχειρήσεων και της πληροφορικής.

Φανής Τσαλδάρης

Αγαπήστε αυτό που κάνετε. Κάντε την μέρα σας ευχάριστη. Το περιβάλλον που εργάζεστε το ευνοεί. Είναι βέβαιο ότι θα νοιώσετε καλύτερα. Η οικογένεια της OTS περιμένει από εσάς να γίνετε το μέλλον της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα Loyalty Awards αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η OTS είναι οι άνθρωποί της. Αυτοί οι άνθρωποι, με το καθημερινό τους αγώνα και την προσωπική τους εξέλιξη, διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να διαμορφώνουν το όραμα της εταιρείας. Ξεπερνώντας κάθε φορά τον εαυτό τους για χάρη του κοινού μας σκοπού και δείχνοντας αφοσίωση στο έργο της ομάδας, διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία και την κουλτούρα της OTS, μιας κουλτούρας που εκτιμά την καινοτομία, τη συνεργασία και, πάνω από όλα, τους ανθρώπους της.

Καθώς ολοκληρώθηκε η τελετή, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: η ιστορία της OTS γράφεται από τους ανθρώπους της.