Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, η ομάδα της OTS στην Αθήνα πραγματοποίησε επίσκεψη στην έκθεση του Μουσείου Κοτσανά με θέμα: «Αρχαία Ελλάδα – Οι απαρχές των Τεχνολογιών», κάνοντας ένα «ταξίδι» στο χρονικό της τεχνολογίας.

Εργαζόμενοι της OTS με τα παιδιά τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πρώτη υπηρέτρια – ρομπότ, να παρακολουθήσουν τον πρώτο κινηματογράφο αλλά και να αλληλεπιδράσουν με τον πρώτο τηλέγραφο και τον πρώτο υπολογιστή. Μέσα από αυτήν την ιστορική αναδρομή, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και να ανακαλύψουν τις ομοιότητες της τεχνολογίας στην αρχαιοελληνική εποχή με το σήμερα.

Στην OTS πιστεύουμε ότι οι ομάδες κάνουν τη διαφορά. Έτσι, βρίσκουμε πάντα ευκαιρίες να απολαμβάνουμε τα κοινά μας ενδιαφέροντα με ομαδικές δραστηριότητες και να γνωριζόμαστε καλύτερα με όλα τα μέλη της ομάδας μας, παλιά και καινούργια! Ευχαριστούμε πολύ το Μουσείο Κοτσανά για τη θερμή φιλοξενία, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες που μοιράστηκαν το απόγευμά τους μαζί μας.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τη ζωή στην OTS, επισκέψου τη σελίδα μας στο Instagram @ots.life.