Ξεπέρασαν το 1.000.000 οι κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσω του Open1| Booking της OTS!

Η πλατφόρμα της OTS ξεκίνησε τη λειτουργία της εν μέσω πανδημίας, για να βοηθήσει τους φορείς να ανταπεξέλθουν στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσαν και να εξυπηρετήσουν τους πολίτες με ασφάλεια και ταχύτητα.

Το Open1| Booking αφορά τον προγραμματισμό ραντεβού για την προσέλευση σε υπηρεσίες φορέων αλλά και την έκδοση εισιτηρίων σε εκδηλώσεις, όπως συναυλίες ή παραστάσεις. Η χρήση της πλατφόρμας είναι πολύ απλή, κάτι που αποτέλεσε έναν από τους λόγους που την κατέστησε ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους φορείς που την αξιοποιούν. Δεν απαιτείται εκπαίδευση των χειριστών, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν ηλεκτρονικά την προσέλευσή τους ή το ραντεβού, απλά και γρήγορα, από το κινητό τους ή τον υπολογιστή τους. Ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει ένα μοναδικό QR code στο e-mail του, με το οποίο μπορεί να προσέλθει στην εκδήλωση.

Ο έλεγχος από το φορέα, γίνεται απλά και γρήγορα, χωρίς να απαιτείται εξειδικευμένος εξοπλισμός ή πολυάριθμο προσωπικό για την εφαρμογή του.

Η πλατφόρμα είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμη στις εκάστοτε ανάγκες του φορέα, όσον αφορά τον αριθμό των πολιτών που θα προσέρχονται ή τα χρονικά διαστήματα των προγραμματισμένων ραντεβού.

Μεταξύ των πολλών φορέων που αξιοποιούν το Open1| Booking, είναι οι Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Περισσότερα για το Open1|Booking εδώ

Ή επικοινωνήστε μαζί μας στο: sales@ots.gr