Ολοκληρώθηκε το 3ο OTS Roadshow για το 2022 με θέμα το ΠΔ54

Ολοκληρώθηκε το 3ο OTS Roadshow για το 2022 με θέμα το ΠΔ54

Ολοκληρώθηκε το 3ο OTS Roadshow, με θέμα το ΠΔ54, στη Θεσσαλονίκη. Μετά την πετυχημένη εκδήλωση της OTS στην Αθήνα, με θέμα την εφαρμογή του νέου λογιστικού πλαισίου ΠΔ54, κατά κοινή απαίτηση επαναλήφθηκε και στη Βόρεια Ελλάδα στις 24 Ιουνίου.

Η OTS παρουσίασε την οικογένεια προϊόντων Open1, η οποία αποτελεί την πρόταση της OTS για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των φορέων αλλά και την πρόταση της OTS με τίτλο: Έξυπνες Πόλεις & ψηφιακός μετασχηματισμός.

Οδηγός των αλλαγών που προτείνονται είναι η μετάλλαξη του Φορέα σε ένα πρότυπο οργανισμό, οι διεργασίες του οποίου θα διέπονται από ένα πλαίσιο με κυρίαρχα χαρακτηριστικά την αυτοματοποίηση, την επεκτασιμότητα και την διαλειτουργικότητα. Η επίτευξη ενός ενοποιημένου περιβάλλοντος και η βελτιστοποίηση των εσωτερικών λειτουργιών, θα διαμορφώσουν τις προϋποθέσεις εκείνες για την παροχή πολλαπλών εξειδικευμένων, εξωστρεφών υπηρεσιών  προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Συνάμα θα συνδράμουν στην ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των εσωτερικών δομών του φορέα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των εργαζομένων.

Πραγματοποιήθηκε, τέλος, παρουσίαση για την Μηχανογραφική τήρηση της Μετάβασης σε ΠΔ54 και Ολοκλήρωση, μέσα από την εφαρμογή της Οικονομικής Διαχείρισης της OTS, από τον κύριο Αντώνη Λουρίδα, PT Financial Manager της OTS.

Την εκδήλωση έκλεισε ο κύριος Τσαρδακλής Παναγιώτης, από την εταιρία PKF ο οποίος ανέλυσε τον ορισμός του περιεχομένου και του χρόνου έναρξης της εφαρμογής του Λογιστικού Πλαισίου της Γενικής Κυβέρνησης & IPSAS.

Περισσότερα για τις εκδηλώσεις της OTS: εδώ

 

2022-06-30T13:16:20+03:0027/06/2022|Νέα|

Μοιραστείτε αυτό το περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα!

Go to Top