Στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με το ζήτημα του κορονοϊού που αφορά όλους μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ομάδα της OTS εργάζεται αδιάκοπα με στόχο να μην υπάρξει καμία επίπτωση, τόσο στην ταχύτητα όσο και στην ποιότητα εξυπηρέτησής σας, λαμβάνοντας κάθε δυνατό μέτρο, ώστε να διασφαλίσουμε ταυτόχρονα την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων μας.

Έχοντας υπόψιν την κρισιμότητα της κατάστασης, εφαρμόζουμε πρακτικές ώστε οι άνθρωποί μας να εργάζονται από το σπίτι απρόσκοπτα, παρέχοντάς τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορούν να είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Ταυτόχρονα είναι σε θέση να πραγματοποιούν  καθημερινές συναντήσεις και να παρακολουθούν προγραμματισμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια εξ αποστάσεως.

Επειδή θεωρούμε ότι οι δικοί σας άνθρωποι είναι και δικοί μας, σας προτείνουμε τη βοήθειά μας ώστε με τη χρήση των τεχνολογικών εργαλείων να παρέχετε και εσείς τη δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας και τηλεδιάσκεψης στους ανθρώπους σας, προκειμένου να διασφαλίσετε την υγεία και την ασφάλειά τους και παράλληλα τη συνέχιση της επιχειρησιακής σας λειτουργίας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις πλατφόρμες που διατίθενται δωρέαν: Zoom, Cisco Webex, LogMeIn, TeamViewer, Miscrosoft Teams, Hangouts Meet to all Google Suite,

Google Suite for Education users, Screen Connect

Επιθυμώντας να συμβάλουμε στην προσπάθειά σας για παροχή απομακρυσμένων λύσεων και υπηρεσιών προς τους Πολίτες, σας προσφέρουμε δωρεάν προς χρήση για  τους επόμενους 6 μήνες,  τις εφαρμογές μας EasyPay & SEPA, έτσι ώστε να υπάρξει διευκόλυνση των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Μέσω του EasyPay o Πολίτης ενημερώνεται άμεσα για τις βεβαιωμένες του οφειλές, πληρώνει από το σπίτι μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς την ανάγκη web banking και έχει πλήρες ιστορικό των ηλεκτρονικών του πληρωμών. Ταυτόχρονα ο Φορέας ενημερώνεται άμεσα για τις πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί.

SEPA είναι το κοινό ευρωπαϊκό πρότυπο για την ανταλλαγή αρχείων με σκοπό την εκτέλεση πληρωμών. Το λογισμικό δίνει τη δυνατότητα αποστολής καταστάσεων πληρωμής σύμφωνα με το πρότυπο για την αυτόματη πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων (ομαδικές πληρωμές – εντολές μεταφοράς) χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία εκπροσώπου του Φορέα στην Τράπεζα.

Το τηλεφωνικό κέντρο μας (+30 2310 590100) παραμένει όπως πάντα στη διάθεσή σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο: sales@ots.gr

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους και είμαστε αισιόδοξοι πως αν όλοι τηρήσουμε τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, με ατομική αλλά και συλλογική υπευθυνότητα, σύντομα οι δύσκολες αυτές ημέρες θα ανήκουν στο παρελθόν.