Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η Verde.Tec, στο MEC Παιανίας, που έλαβε χώρα από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Με συμμετοχές από εταιρείες που προσφέρουν λύσεις για το περιβάλλον, τη διαχείριση πόρων, την ανακύκλωση και  λύσεις έξυπνων πόλεων,  η έκθεση αποτέλεσε ένα σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων πάνω σε επίκαιρα ζητήματα.

Η OTS, έδωσε το «παρών» με την παρουσίαση της πρότασής της για τις έξυπνες πόλεις. Την πιο ολοκληρωμένη πρόταση αυτή τη στιγμή στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με βαθιά γνώση των αναγκών των φορέων, που πηγάζει από τα 30 χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο, είναι σε θέση να προσφέρει ψηφιακές λύσεις και ευφυείς τεχνολογίες. Εχοντας ως γνώμονα, πάντα, τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη αλλά και των φορέων. Είναι η μόνη πρόταση που περιλαμβάνει εξ ολοκλήρου cloud & web based εφαρμογές. Οι λύσεις της προσφέρουν αυτοματοποίηση των διαδικασιών για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους αλλά και εξωστρέφεια.

Περισσότερα, για την πρόταση της OTS για τις έξυπνες πόλεις για τα χρηματοδοτικά εργαλεία ΕΣΠΑ 2021-2027 και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, μπορείτε να βρείτε εδώ.