Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση το 3ο OTS Roadshow της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στο πλαίσιο της Beyond Expo στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση της OTS τίμησαν με την παρουσία τους o Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος, και ο Πρόεδρος Π.Ε.Δ. Κρήτης, Πρόεδρος Ε.Δ.Ε.Υ.Α. & Δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης.

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός στην κορυφή της ατζέντας της Δημόσιας Διοίκησης

Με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό να αποτελεί, πλέον, αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρησιακής στρατηγικής των φορέων της Δημόσιας Διοίκησης, η εκδήλωση της OTS αναδείχθηκε ως ένα γόνιμο έδαφος συζήτησης και ανταλλαγής ιδεών για τις προκλήσεις αλλά και τις διαθέσιμες ευκαιρίες.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να «εξερευνήσουν» τις καλύτερες πρακτικές μέσα από δυναμικές παρουσιάσεις, εμπνευσμένες συζητήσεις και, για πρώτη φορά σε OTS Roadshow, από διαδραστικά πάνελ.

Ένα από τα μείζονα θέματα των πάνελ αποτέλεσε η ενσωμάτωση των Νομικών Προσώπων στους Δήμους και η διαχείριση των οικονομικών εκκρεμοτήτων τους· ένα ζήτημα, που απασχολεί θεσμικά και λειτουργικά, έως και σήμερα, τους φορείς. Με το Open1|Members για τη Διαχείριση Οφειλών, Συνδρομών & Εισπράξεων των δομών ενός Δήμου, η OTS παρέχει τη λύση!

Η εμπειρία συμμετοχής στο 3ο OTS Roadshow απέδειξε, για ακόμα μια φορά, την ανάγκη για στρατηγική συνεργασία, δημιουργικότητα και συνεχή καινοτομία.

Σύγχρονοι και ψηφιακοί οργανισμοί, με τις Open1 εφαρμογές της OTS

Οι Open1 εφαρμογές της OTS περιλαμβάνουν Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Ενδοεπιχειρησιακού Σχεδιασμού και Εφαρμογές «Έξυπνων Πόλεων» για όλες τις βαθμίδες της Δημόσιας Διοίκησης.

Συγκεκριμένα, στο 3ο OTS Roadshow 2024 στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκαν:

  • Ψηφιακές λύσεις για τους Δήμους μετά τη συγχώνευση των Νομικών Προσώπων, σύμφωνα με τον Ν. 5056/2023
  • Διαδικασίες των Οργανισμών και ηλεκτρονική αποτύπωσή τους
  • Εφαρμογές διαχείρισης Εσόδων των Δήμων
  • Επίκαιρα ζητήματα Θεσμικού πλαισίου (Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, διαχείριση Υδατικών πόρων, Π.Δ. 54/2018)
  • Παρουσίαση Οικονομικών και Διοικητικών εφαρμογών

Η OTS έχει δεσμευτεί να πρωτοπορεί στον τομέα της και να συμβάλλει στη μετατροπή των σημερινών γραφειοκρατικών Οργανισμών σε σύγχρονους και ψηφιακούς, που να λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, με στόχο τη βελτίωση της ζωής στην πόλη.

Η OTS στη Beyond Expo

Μέχρι και το Σάββατο, 27 Απριλίου, μπορείτε να επισκέπτεστε το εκθετήριο της OTS στη Beyond Expo, Περίπτερο 13 – Stand C14.

Στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας θα βρίσκεται εκεί για να σας υποδεχτεί και να σας ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Τέλος, μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε στα κοινωνικά δίκτυα για μαθαίνετε τα νέα και τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας.