Εκπρόσωποι των Φορέων της Κρήτης τίμησαν με την παρουσία τους το 1ο OTS Roadshow 2024, το οποίο ολοκλήρωσε τις εργασίες του, σήμερα Τετάρτη, 27 Μαρτίου, στο Ηράκλειο.

Την εκδήλωση της OTS καλωσόρισαν στην οικοδέσποινα πόλη ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και τεχνητής νοημοσύνης, κύριος Αθανάσιος Περισυνάκης, και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ηρακλείου, κύριος Γιώργος Αγριμανάκης.

Στο επίκεντρο ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Με επίκεντρο την αναγκαιότητα ψηφιακού μετασχηματισμού του Δημοσίου, κατά τη διάρκεια του 1ου OTS Roadshow 2024 παρουσιάστηκαν λύσεις για τη διαχείριση των μελών των δομών ενός Δήμου, μετά τη συγχώνευση των Νομικών Προσώπων. Στο πλαίσιο αυτό, εκπρόσωπος από τον Φορέα «Ανάπτυξη Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου», που απαριθμεί περισσότερα από 64.000 μέλη, αναφέρθηκε στα οφέλη και την εμπειρία χρήσης της Πλατφόρμας Διαχείρισης Μελών & Συνδρομών της OTS, Οpen1|Members.

Παράλληλα, αναλύθηκαν ζητήματα θεσμικού πλαισίου και δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκομένους να ανταλλάξουν απόψεις για τα νέα δεδομένα, που προέκυψαν στο κομμάτι της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας αναφέρθηκε στην αποτελεσματική διαχείριση Εσόδων καθώς και Υδατικών Πόρων, μέσα από τις Open1 εφαρμογές της OTS.

OTS, επιθυμώντας να βρίσκεται διαρκώς κοντά σε πελάτες και συνεργάτες, διοργανώνει το 2ο OTS Roadshow στη Λάρισα, στις 5 Απριλίου.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.