Λίγες μέρες έμειναν για το 13ο OTS Forum. Το καθιερωμένο event που εδώ και πολύ καιρό αποτελεί σημείο αναφοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα λάβει χώρα φέτος στη Θεσσαλονίκη, στις 18-19 & 20 Νοεμβρίου, με χώρο διεξαγωγής το Porto Palace.

Το OTS Forum προσφέρει ενημέρωση αλλά και ένα σημείο ανταλλαγής απόψεων στους συμμετέχοντες.

Τα επίκαιρα θέματα, όπως αυτό του ΠΔ 54, που θα απασχολήσει τους φορείς ακόμα πιο έντονα μέσα στο 2022, καθώς τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα Δημοσίου Τομέα (IPSAS) τίθενται σε εφαρμογή για τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης από 01/01/2023. Το νέο αυτό λογιστικό πρότυπο,  περιγράφει τους κανόνες που καθιστούν αξιόπιστο το λογιστικό σύστημα και ορίζει ότι το λογιστικό σύστημα τηρείται με βάση την διπλογραφική μέθοδο.

Στο OTS Forum θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από ειδικούς πάνω στο θέμα, αναλύοντας τις νέες απαιτήσεις του θεσμικού πλαισίου που αφορούν τους φορείς.

 

Περισσότερα για το OTS Forum, δήλωση συμμετοχής και το πρόγραμμα, στο www.otsforum.gr