Την Παρασκευή 02 και το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν, για δεύτερη φορά, σεμινάρια φωτογραφίας για τους ανθρώπους της OTS, στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Οι ενδιαφερόμενοι, με την καθοδήγηση έμπειρων φωτογράφων, εξασκήθηκαν κι ανακάλυψαν την τέχνη της φωτογραφίας, απαθανατίζοντας όμορφες εικόνες.

Τα σεμινάρια φωτογραφίας χωρίστηκαν σε δύο μέρη, ένα θεωρητικό και ένα πρακτικό. Αρχικά, οι συμμετέχοντες έμαθαν για την ιστορία της φωτογραφίας, ανακάλυψαν τους βασικούς κανόνες της και εκπαιδεύτηκαν σε τεχνικά θέματα, όπως το ISO, η ταχύτητα κλείστρου και το διάφραγμα. Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις νέες τους γνώσεις σε μια βόλτα στη νυχτερινή πόλη, τόσο με τη χρήση αναλογικών όσο και ψηφιακών καμερών καθώς και να εξασκηθούν στη λήψη πορτρέτων με επαγγελματικά εργαλεία μέσα σε studio.

Στην OTS βρίσκουμε αφορμές ώστε να ανακαλύπτουμε τα κοινά μας ενδιαφέροντα κι εκτός της εργασίας μας. Ένα από αυτά είναι και η φωτογραφία, όπου στάθηκε το έναυσμα για να γίνουμε δημιουργικοί, να εμπνευστούμε και να δημιουργήσουμε στιγμές με τους συναδέλφους μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους που συμμετείχαν στη διοργάνωση και επέλεξαν να αξιοποιήσουν παραγωγικά τον ελεύθερό τους χρόνο με την ομάδα της OTS.

Αν θέλεις να δεις περισσότερα για τη ζωή στην OTS, ακολούθησέ μας στο instagram @ots.life.