Η ομάδα της OTS έχει προγραμματίσει να παρευρίσκεται τους επόμενους μήνες σε Ημέρες Καριέρας, που διοργανώνουν το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. 

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούμε όλους τους φοιτητές και όλες τις φοιτήτριες που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον κλάδο της τεχνολογίας, να προγραμματίσουν τη δική τους συνάντηση με την OTS. 

Με τη συμμετοχή τους, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκπροσώπους της εταιρείας, να εξοικειωθούν με τη διαδικασία της συνέντευξης και να ανακαλύψουν τις προοπτικές απασχόλησης στον τομέα της πληροφορικής.

Επιπρόσθετα, μέσα από τις συναντήσεις τους, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το επιχειρησιακό αντικείμενο και τις τεχνολογίες με τις οποίες ασχολείται η OTS, καθώς και για το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης και τις Επαγγελματικές Ευκαιρίες που προσφέρει. 

Ημέρες Καριέρας

  • ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 19-21/03

Το τριήμερο 19 με 21 Μαρτίου, μέλη της ομάδας της OTS θα πραγματοποιήσουν online εταιρική παρουσίαση και online συνεντεύξεις, διάρκειας 15 λεπτών, με φοιτητές του Πανεπιστημίου.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν τη συνάντηση γνωριμίας τους μέσω της σελίδας Eventora, κλείνοντας την ημέρα και ώρα προτίμησής τους. Επίσης, μπορούν να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 21/3 και ώρα 11:00, την εταιρική μας παρουσίαση, προκειμένου να μάθουν για τη δράση της OTS.

  • ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, 10/04

Την Τετάρτη 10 Απριλίου, η OTS θα δώσει το «παρών» στη διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας που διοργανώνει το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, πραγματοποιώντας online συνεντεύξεις. 

  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Passport for the TalentLand, 11/04

Την Πέμπτη 11 Απριλίου, η OTS θα παρευρεθεί στη Βιβλιοθήκη – Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο πλαίσιο της Ημέρας Καριέρας «Passport for the TalentLand». 

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να προγραμματίσουν τη δική τους συνέντευξη, μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες που έχουν δημοσιευθεί στην επίσημη σελίδα του Πανεπιστημίου.  

  • ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, 22-23/05

Την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Μαΐου, εκπρόσωποι της OTS θα βρίσκονται στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στην Αθήνα, για να παρουσιάσουν την εταιρεία αλλά και να διεξαγάγουν 1-1 συνεντεύξεις με ενδιαφερόμενους φοιτητές. 

Οι  Ημέρες Καριέρας αποτελούν την κατάλληλη ευκαιρία, ώστε όλοι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες να πάρουν μια πρώτη εικόνα της αγοράς εργασίας και να ενημερωθούν, από εκπροσώπους εταιρειών διάφορων επαγγελματικών πεδίων, για τις ευκαιρίες εργασίας και εξέλιξης που προσφέρουν. 

Θέλετε να ενημερωθείτε για τη δράση της OTS και να γίνετε μέρος της ομάδας μας; Σας περιμένουμε, να γνωριστούμε από κοντά! 

Μέχρι τότε, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας @ots.life.