Το Σάββατο 2 Μαρτίου, η OTS πραγματοποίησε το πρώτο Open Talk για το 2024 με θέμα τα Προϊόντα της OTS. Ειδικότερα, τα Open Talks αποτελούν μέρος των ενδοεταιρικών εκδηλώσεων της OTS.

Στόχος τους είναι η ενημέρωση για τη δραστηριότητα της εταιρείας και η ανταλλαγή απόψεων και γνώσης μεταξύ των ομάδων μας. Οι συναντήσεις αυτές παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία για όλα τα μέλη της εταιρείας, ανεξαρτήτως τοποθεσίας ή ομάδας, ώστε να συναντηθούν. Να μοιραστούν ιδέες και πρακτικές. Και να ευθυγραμμιστούν προς την ίδια κατεύθυνση, προς την επίτευξη του κοινού μας οράματος.  

Τη θεματολογία του πρώτου Open Talk της νέας χρονιάς ανέλαβαν οι ομάδες παραγωγής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσίασαν την εξέλιξη και τα νέα των προϊόντων μας για το 2023. Επιπρόσθετα, ανέλυσαν το σχέδιο δράσης για την αναβάθμιση και επέκταση αυτών των προϊόντων για το 2024.

Το «παρών» στο πρώτο Open Talk έδωσαν εργαζόμενοι από όλες τις ομάδες, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις των εφαρμογών της εταιρείας, καθώς και για τις βελτιώσεις που έχουν προγραμματιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Επίσης, παράλληλα με την εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά των εργαζομένων, με δραστηριότητες escape room και μια σειρά πειραμάτων. 

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα Προϊόντα της OTS και τις λύσεις που παρέχουν, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.