Μία ακόμα εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα χρονιά ήρθε στο τέλος της. Η χρονιά που  σηματοδότησε τα 30ά γενέθλια της OTS.

Μία ανασκόπηση στο χρόνο που έφυγε δείχνει για άλλη μία φορά έργα σημαντικά, για τα οποία είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και τα οποία μας δίνουν την ορμή να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά.

Περισσότεροι από 29 νέοι φορείς μας εμπιστεύθηκαν. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για βεβαίωση μη οφειλής ΤΑΠ στους Δήμους Ιωαννιτών και Καβάλας, μέσα από τις εφαρμογές Open1|Property και Open1|Entrance, ξεπέρασαν τις 2000. Ένα σημείο-ορόσημο μέσα στο έτος ήταν η μεταφορά των υποδομών του Δήμου Αμαρουσίου στο G Cloud. Το μεγάλο έργο για την αναβάθμιση και συντήρηση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος των Καταστημάτων Κράτησης ανατέθηκε και αυτό στην OTS μέσα στο 2023. Επιπλέον, η Περιφέρεια Αττικής ξεκίνησε παραγωγικά την πλήρη διαχείριση Ηλεκτρονικών Τιμολογίων στο πλαίσιο Δημοσίων Συμβάσεων, μέσω της διασύνδεσης της Οικονομικής Διαχείρισης της OTS με τη διαδικτυακή υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το 2023 επίσης συνοδεύτηκε από την ανανέωση της διάκρισης στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού. Η εταιρεία πιστοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά ως “Great place to Work”. Αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας είναι η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και η συνεργασία των ομάδων.

Οι εκδηλώσεις της OTS, με σκοπό πάντα να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, να τους ακούμε και μαζί τους να σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας, ήταν πολλές. Έξι webinars, 5 Roadshows σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος,  και φυσικά, το 15ο Forum, το οποίο τίμησαν περισσότεροι από 600 συμμετέχοντες, ήταν τα σπουδαιότερα από αυτά.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της χρονιάς: τους εργαζομένους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Καλή και δημιουργική χρονιά!