Τη Μ. Δευτέρα 29/04 και τη Μ. Τρίτη 30/04, πραγματοποιήθηκε το Easter Camp για τα παιδιά των εργαζομένων της OTS στα γραφεία της Θεσσαλονίκης. Το Easter Camp έρχεται ως συνέχεια του Xmas Camp και αποτελεί μια παροχή για τους εργαζόμενους γονείς της OTS, προσφέροντας δημιουργικές ώρες απασχόλησης για τα παιδιά τις εργάσιμες ημέρες των γιορτών. 

Κατά τη διάρκεια του διήμερου OTS Easter Camp, τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ποικίλες δράσεις, τόσο εκπαιδευτικού, όσο και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Παίζοντας σε ομάδες και μέσα από δραστηριότητες STEM, ανακάλυψαν τον κόσμο της μηχανικής, του προγραμματισμού και της ρομποτικής, ενώ παράλληλα εξερεύνησαν τις επιστήμες της φυσικής και των μαθηματικών, μέσω πειραμάτων και παιχνιδιών. Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια δεν έλειψαν από το πρόγραμμα, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να κατασκευάσουν πασχαλινές λαμπάδες και χειροτεχνίες με πηλό για το Πάσχα, αλλά και να βιώσουν την τέχνη του θεάτρου και της κίνησης. Μέσα σε αυτές τις δύο ημέρες, οι μικροί συμμετέχοντες ανέπτυξαν τη δημιουργική τους σκέψη με την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών, δημιουργήσαν νέες φιλίες, συνεργάστηκαν αρμονικά και ομαδικά και γνώρισαν τον χώρο εργασίας των γονιών τους. 

H OTS, υποστηρίζοντας τον ρόλο της γονεϊκότητας, προσφέρει μια σειρά δραστηριοτήτων για τα παιδιά των εργαζομένων της. Οι δράσεις αυτές λαμβάνουν χώρα τόσο κατά τη διάρκεια ενδοεταιρικών εκδηλώσεων, όσο και κατά τις περιόδους των εορτών στις εργάσιμες ώρες. Πέρα από τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, η εταιρεία έχει θεσπίσει και επιπρόσθετες γονικές παροχές, όπως επιπλέον άδειες μητρότητας και πατρότητας, επιδόματα παιδιών, καθώς και υποτροφίες για τα παιδιά των εργαζομένων που επιτυγχάνουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Διήμερο Easter Camp για τα παιδιά των εργαζομένων της OTS Διήμερο Easter Camp για τα παιδιά των εργαζομένων της OTS