Το 4ο OTS Roadshow 2024 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου και ώρες 10.00 – 14.00, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia Alexandroupolis, στην Αλεξανδρούπολη.

Οι θεματικές που θα αναλυθούν, περιλαμβάνουν:

  • Λύσεις για τους Δήμους μετά την κατάργηση των Νομικών Προσώπων,
  • Εφαρμογές Eσόδων και
  • Ζητήματα Θεσμικού πλαισίου (MyDATA, Hλεκτρονική Tιμολόγηση, μετάβαση στο Π.Δ. 54/2018).

Το πρόγραμμα του 4ου OTS Roadshow 2024 είναι διαθέσιμο εδώ.

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, συμπληρώστε έγκαιρα τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα: https://forms.office.com/e/AybeqvTfFD.

Η φιλοσοφία των OTS Roadshows

H OTS, επιθυμώντας να βρίσκεται διαρκώς κοντά σε πελάτες και συνεργάτες, διοργανώνει μια σειρά από δωρεάν ενημερωτικές ημερίδες, τα OTS Roadshows. Πιστεύοντας, ακράδαντα, ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σημαντικές, περιοδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και φροντίζουμε να διατηρούμε μια σταθερή, προσωπική επαφή με τους πελάτες μας.

Τα OTS Roadshows απευθύνονται σε στελέχη Δήμων, Δ.Ε.Υ.Α., Περιφερειών, Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ., Πανεπιστημίων, δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών. Η συμμετοχή σε αυτά παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για συζητήσεις πάνω σε θέματα επικαιρότητας, νέες ανάγκες και εφαρμογές.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στην Αλεξανδρούπολη και να εμπνευστούμε από τις προ(σ)κλήσεις και τις ευκαιρίες, που προσφέρει ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός!

Για οποιεσδήποτε απορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Τ: 2310 590 100 ή στο Ε: sales@ots.gr