Η OTS συμμετείχε με επιτυχία στο TechSaloniki 2024, υποστηρίζοντας την εκδήλωση ως Silver Sponsor. Η ετήσια αυτή εκδήλωση τεχνολογίας πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 17 και 18 Μαΐου, συγκεντρώνοντας κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες.

Unlock your future 

Κατά την πρώτη μέρα της εκδήλωσης, εκπρόσωποι της OTS παρουσίασαν τις καινοτόμες λύσεις και τις τεχνολογίες που αναπτύσσει η εταιρεία, ενώ προσέφεραν πληροφορίες για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης. Στο περίπτερο της εταιρείας πραγματοποιήθηκαν πολλές εποικοδομητικές συζητήσεις με νέους επαγγελματίες και φοιτητές, οι οποίοι θέλησαν να ενημερωθούν για το έργο και τη δράση της ομάδας της OTS. 

Η ανταπόκριση των ενδιαφερόμενων ήταν εντυπωσιακή. Πολλοί νέοι και νέες κατέθεσαν τα βιογραφικά τους, μέσω της ειδικής πλατφόρμας της εκδήλωσης, διασφαλίζοντας μια προσωπική συνέντευξη με στελέχη της OTS, κατά τη δεύτερη μέρα της εκδήλωσης. Στο πλαίσιο της συνέντευξης είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό τους και να εξερευνήσουν τις προοπτικές εξέλιξης στην OTS.

Η συμμετοχή της ομάδας μας στο TechSaloniki 2024 αποτέλεσε μια ακόμη εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουμε ανθρώπους με πάθος για την τεχνολογία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στον κόσμο της πληροφορικής. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

ots-techsaloniki ots-techsaloniki