Το 4o OTS Roadshow 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις στους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Πέμπτη 30 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia Alexandroupolis, και προσέλκυσε πλήθος εκπροσώπων από Δημόσιους φορείς της ευρύτερης περιοχής της Θράκης.

H εταιρική ενημερωτική ημερίδα ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Αντιδημάρχου Οικονομικού Προγραμματισμού, Διοικητικών Υπηρεσιών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης, Βασίλη Δέλκου.

Στη συνέχεια, τη «σκυτάλη» των εισηγήσεων πήραν στελέχη της OTS, οι οποίες περιλάμβαναν την παρουσίαση λύσεων για τους Δήμους μετά την κατάργηση των Νομικών Προσώπων, εφαρμογών Eσόδων και θεμάτων Θεσμικού πλαισίου που διέπουν τη Δημόσια Διοίκηση.

To 4o OTS Roadshow έδωσε στους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα επικαιρότητας και νέες εφαρμογές. Η ανάγκη για υιοθέτηση ευέλικτων στρατηγικών και πρακτικών και η ενίσχυση της συνεργασίας είναι μερικά από τα συμπεράσματα που προέκυψαν.

Δέσμευση της OTS παραμένει η συνεχής ενημέρωση και υποστήριξη των Δημόσιων οργανισμών κι επιχειρήσεων στο ζήτημα του Ψηφιακού Εκσυγχρονισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter της OTS για να παραμένετε ενημερωμένοι για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της εταιρείας.